Geile amateur ambertje (39)

Acties

Informatie

ambertje (39)

Bericht van ambertje

Hey jij daar ! Kom je gezellig bij mij chatten? Ik ben Ambertje, aantrekkelijk, lief en op de juiste plekken rondingen en kan lekker bijdehand zijn. Ik ga graag leuke (spannende) gesprekken met je aan en sta open voor al je fantasieën. Wees lief dan ben ik het ook ;-)

Informatie over ambertje

Naam: ambertje
Leeftijd: 39
Woonplaats: Eindhoven
Ik spreek: NL EN FR
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag tapas en drink graag wijntjes. Mijn hobbie(s): iets met 3 lettertjes..... Mijn favoriete muziek is top 40. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op die zichzelf zijn en zichzelf goed verzorgen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is woman on top en mijn favoriete plekje(s) zijn kom maar ontdekken. Bij mannen val ik op hun ogen. Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: temperamentvol. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: haar, borsten en buik. Mijn levensdoel is: heel cliche maar gezond en gelukkig zijn. Mijn levensmotto is: carpe diem. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is grofgebekte en denigrerende mannen en teveel haar op allerlei plekken. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou